Súkromie a vyhlásenie cookie

Poskytovateľom tejto Webovej stránky, www.webdepozit.sk a jej subdomén (portal.webdepozit.sk a iné), je Univerzitná knižnica v Bratislave (UKB), Michalská ul. č. 1, 814 17 Bratislava.

Portál Depozitu digitálnych prameňov rešpektuje súkromie návštevníkov webových stránok www.webdepozit.sk a zaručuje, že akékoľvek osobné údaje, ktoré poskytnete, sú považované za dôverné. Spracovanie osobných údajov sa vykonáva v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov, podľa Zákona č.18/2018 Z.z.

Pokiaľ máte akákoľvek otázky týkajúce sa tohto Vyhlásenia o ochrane osobných údajov alebo zhromažďovaní a spracovaní Vašich osobných údajov pri používaní tejto Webovej stránky, prosím použite odkaz kontakty https://www.webdepozit.sk/kontakty/ alebo píšte na adresu ddp@ulib.sk.

Použitie cookies

Aby sme Vám mohli poskytnúť prístup k tejto Webovej stránke a služby prispôsobené Vaším potrebám, potrebujeme poznať a uchovávať informácie o tom, akým spôsobom používate túto Webovú stránku. Na našich webových stránkach využívame nasledujúce typy súborov cookies:

  1. Funkčné súbory cookies: Tieto cookies umožňujú správne fungovanie našich webových stránok. Uľahčujú navigáciu na našich webových stránkach a uloženie určitých preferencií alebo nastavení, ktoré máte uvedené (voľba jazyka či veľkosti písma).
  2. Analytické súbory cookies: Používame Google Analytics, webovú analytickú službu Google. Google Analytics zhromažďuje informácie o tom, ako naši návštevníci používajú webové stránky, pokiaľ ide o počet návštevníkov na jednotlivých stránkach www.webdepozit.sk.

Používanie Google Analytics môžete zakázať inštaláciou Analytics Opt-out Browser Add-on-u.

Google Analytics: www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Print Friendly, PDF & Email

Partneri

Úrad vlády SR Operačný program informatizácia spoločnosti Ministerstvo kultúry Slovenskej republiky Európska únia
Tvoríme vedomostnú spoločnosť Spolufinancované z prostriedkov EFRR www.opis.gov.sk www.nsrr.sk
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!